18 Μαΐ 2012

Βάλτε κάτι πιο μακρύ/φαρδύ ρε κορίτσια....



Ο αστεροειδής Apophis απειλεί τη Γη


Στη Ρωσική Διαστημική Υπηρεσία (Roskosmos) θεωρούν ότι το 2036 είναι πιθανή η σύγκρουση του αστεροειδή Apophis με τη Γη, κάτι  που μπορεί να επιφέρει περισσότερες καταστροφές από ό,τι η πτώση του μετεωρίτη στη Τουνγκούσκα.

Η τουαλέτα έχει λιγότερα μικρόβια από ένα κινητό


Το μέσο κινητό τηλέφωνο μεταφέρει μέχρι και 18 φορές περισσότερα εν δυνάμει επιβλαβή μικρόβια σε σχέση με μια λαβή σε ένα καζανάκι τουαλέτας, σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα, που αναδεικνύει έναν παραγνωρισμένο μέχρι σήμερα κίνδυνο.

Βλέπετε διαφημίσεις στη Wikipedia; Έχετε ιό!


Αν ανήκετε κι εσείς σε αυτούς που παραπονιούνται για τα διαφημιστικά banners.....που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της Wikipedia, τότε θα πρέπει να ελέγξετε τα pc σας και να ανακαλύψετε αν έχουν προσβληθεί από κάποιον ιό.

Παράξενα μούσια από όλο τον κόσμο



Έγλυψε πρωκτό πιθήκου για να τον σώσει


Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας εργαζόμενος σε ζωολογικό κήπο της Κίνας έγλυψε τον πρωκτό ενός πιθήκου για να τον σώσει.

Γάτα που "μιλάει" ξένες γλώσσες (Βίντεο)

Φυσικά λέγοντας ξένες γλώσσες εννοείται τη "γλώσσα" των σκύλων.Στην αρχή γαυγίζει από το παράθυρο και μόλις αντιλαμβάνεται την ανθρώπινη παρουσία το γυρνάει στο φυσιολογικό...

Πώς να διαλέξετε εύκολα τη μπύρα που σας ταιριάζει


Πολλοί κάνουν τους «έξυπνους», αλλά κανείς δε γεννήθηκε με ένα ποτήρι μπύρα στο χέρι! Για εκείνους λοιπόν, που κάνουν τα πρώτα βήματα στο ευγενές «σπορ» της ζυθοποσίας, ιδού κάποιες βασικές οδηγίες προς ναυτιλομένους…

Προσπάθεια συμβιβασμού από πλευράς Apple για το iPad στην Κίνα


Όπως είναι γνωστό η Apple είχε χάσει μία δίκη σχετικά με την εμπορική ονομασία «iPad» στην Κίνα, στην προσπάθειά της να μηνύσει μία κινεζική εταιρεία για προσβολή του εν λόγω κατατεθέντος σήματος.

Κόμπρα με 5!!! κεφάλια στην Ινδία

Αλήθεια ή κάποιος παίζει με το photoshop; Δείτε τις εικόνες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας