7 Ιουν 2012

Ελάφι εναντίον κυνηγού - Βίντεο

Αυτό σίγουρα δεν το περίμενε ο κυνηγός...έπεσε σε ελάφι Τσακ Νόρις,δείτε το βίντεο

Μεταλλαγμένα μήλα που δεν «καφετίζουν» στην αγορά το 2014


Μήλα που δεν «καφετίζουν» ποτέ φιλοδοξεί να λανσάρει στην αγορά μέχρι το 2014 η καναδική εταιρεία βιοτεχνολογίας Okanagan Specialty Fruits.

Ποιες ειναι οι μοντέρνες παθήσεις και πόσο μας απειλουν;

Στις μέρες μας οι περισσότεροι δουλεύουμε πολλές ώρες πάνω από τον υπολογιστή, πολλοί ακολουθούμε διατροφικές επιταγές που είναι της μόδας και χρησιμοποιούμε τα mp3 players για να ακούσουμε την αγαπημένη μας μουσική. Τι επιπτώσεις όμως έχουν όλα αυτά στην υγεία μας; Ποιες παθήσεις μπορεί να μας προκαλέσουν και πώς θα τις αντιμετωπίσουμε; Οι απαντήσεις ακολουθούν

10 πραγματικά παράξενα δέντρα



Απίστευτα αστεία φάρσα με τα φώτα ενός κτιρίου


Τα κεράσια μειώνουν την κόπωση των μαθητών


Mία τροφή που μπορεί να βοηθήσει σε περιόδους πνευματικής κόπωσης είναι τα κεράσια. Είναι σε αφθονία αυτήν την περίοδο και μειώνουν αισθητά την πνευματική κόπωση. Τα κεράσια είναι νόστιμα και πολύ θρεπτικά.

Υπάρχουν εφαρμογές στο Facebook για να βλέπεις ποιος είδε το προφίλ σου;


Είναι πολύ συχνό φαινόμενο διάφοροι επιτήδειοι να προσπαθούν να διασπείρουν κακόβουλες εφαρμογές και άλλο επικίνδυνο λογισμικό εξαπατώντας τους χρήστες του Facebook.

Turbo...μεταβολισμός με τις σωστές ομάδες τροφών

Αυξάνοντας λίγο τη φυσική σας δραστηριότητα και προσθέτοντας τις κατάλληλες τροφές στη διατροφή σας, ο μεταβολισμός σας θα πάρει… μπρος και οι θερμίδες που καταναλώνετε θα «καίγονται» σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Ποιες τροφές, όμως, θα κάνουν το θαύμα;

50 φωτογραφίες 3D μοντέλων



Αληθινές ή ψευτικές;Δύσκολο να ξεχωρίσεις

Πώς καταστρέφει τα πάντα ένας άνδρας....; - Βίντεο