25 Μαΐ 2012

Αστείες sport φωτογραφίες



Πες μου τον σκύλο σου να σου πω ποιός είσαι



Μωρό ξεκαρδίζεται στα γέλια σαν ενήλικος


Αυστραλία: Δάση μέσα σε γυαλί

Με στόχο να διαπιστώσουν πώς το περιβάλλον θα αντεπεξέλθει στις πιέσεις της κλιματικής αλλαγής Αυστραλοί επιστήμονες δημιουργούν σε ένα δάσος στο Ρίτσμοντ, στη Νότια Νέα Ουαλλία, μέσα σε κατασκευές από γυαλί, ακραίες ατμοσφαιρικές συνθήκες, αυξάνοντας τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα 40 φορές περισσότερο από σήμερα, τη συχνότητα και την ένταση των βροχοπτώσεων. Οι επιστήμονες θα εξετάσουν τις επιπτώσεις στα δέντρα, τα έντομα, τους μύκητες και τα βακτήρια του εδάφους.


ΠΗΓΗ: agronomist.gr

Θα πέσει;Δεν θα πέσει;


Φωτογραφίες με ανθρώπινα σώματα που μεταμορφώνοντε



Απίστευτα αστείοι υποψήφιοι για ταινία kung fu


Καλλιτεχνικές φωτογραφίες Double exposure



Ο καφές μας βοηθά να ζούμε περισσότερο

Ο πρωινός μας καφές μπορεί να αρχίσει να έχει καλύτερη γεύση αφού μια από τις μεγαλύτερες μελέτες για το θέμα έδειξε ότι οι άνθρωποι που πίνουν συχνά καφέ έχουν λιγότερες πιθανότητες να προσβληθούν από ορισμένες ασθένειες σε σύγκριση με ανθρώπους που πίνουν λίγο ή καθόλου καφέ. Επίσης, οι άνθρωποι αυτοί ζουν και περισσότερα χρόνια από τους υπόλοιπους.

Τι μας λένε τα σεξουαλικά όνειρα;

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το ποσοστό ανδρών και γυναικών που βλέπουν όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου, διαρκώς αυξάνεται. Ο καθηγητής Antonio Zadra από το πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ και η ομάδα του ερεύνησαν το φαινόμενο και προσπάθησαν να το ερμηνεύσουν επιστημονικά. Για να το πετύχουν, μελέτησαν τα όνειρα 3600 αντρών και γυναικών, όπως τα είχαν καταγράψει στα ημερολόγια τους.