16 Ιουν 2012

Αυτό δεν πρέπει να λείπει από κανένα μπάρ....Το όνειρο κάθε άντρα


Σκίουρος δοκιμάζει λεμόνι - Βίντεο


Τα πιο παράξενα πλάσματα της θάλασσας


Η Google απαντά σε αγωγή εναντίον της με συνταγή για ριζότο

Κακά τα ψέμματα. Όταν μια εταιρεία πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της θα χρησιμοποιήσει κάθε πρόσφορο μέσο. Ακόμη και αν αυτό δεν είναι κάποιος νόμος αλλά μια συνταγή μαγειρικής.

Αετός εναντίον αγριοκάτσικου - Σοκαριστικό βίντεο


«Στον δρόμο» για τον ISS το πρώτο ιδιωτικό διαστημόπλοιο

Στον δρόμο προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) βρίσκεται η κάψουλα SpaceX Dragon, που εκτοξεύθηκε σήμερα από τη διαστημική βάση στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μια παραδεισένια πόλη χωρίς… αυτοκίνητα!

Είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου,
καλά κρυμμένο μέσα στα καταπράσινα λιβάδια της ολλανδικής επαρχίας, ένα «διαμάντι» της φύσης που έχει καταφέρει να μένει μέχρι σήμερα μακριά από την πολυκοσμία και τη φασαρία των μεγαλουπόλεων.

Οι ΗΠΑ κατηγορούνται για άσκοπη παρακολούθηση στο διαδίκτυο

Οι ΗΠΑ συνηθίζουν να παρακολουθούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να αποφευχθούν οι τρομοκρατικές ενέργειες και κάθε είδους απειλές. Ωστόσο η λίστα με κάποιες λέξεις- κλειδιά που προκαλούν την παρακολούθηση των συνδεδεμένων, περιέχει λέξεις που καμία σχέση δεν έχουν με την αποστολή του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας και προστατεύονται από διατάξεις του Συντάγματος για την Ελευθερία του λόγου. 

Κολλητικό το χασμουρητό σε ηλικίες 5 ετών και πάνω

Τα μωρά και τα μικρά παιδιά μέχρι πέντε ετών έχουν “ανοσία” στο χασμουρητό των άλλων και δεν το μιμούνται ενστικτωδώς όπως οι πιο μεγάλοι, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Σπάνιες φωτογραφίες του Bruce Lee