16 Μαΐ 2012

Και όμως... κάποιες μορφές καρκίνου είναι μεταδοτικές


Ένα στα έξι περιστατικά καρκίνου σ' ολόκληρο τον κόσμο, δηλαδή γύρω στα δύο εκατομμύρια κάθε χρόνο (ποσοστό 16% του συνόλου), προκαλούνται από μολύνσεις από κάποιο παθογόνο μικροοργανισμό, όπως ιό, βακτήριο ή παράσιτο, οι οποίες θα μπορούσαν να αποφευχθούν ή να θεραπευθούν έγκαιρα, σύμφωνα με μία νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.

Η πολλή ζάχαρη κάνει κακό στο μυαλό


Ελάττωση των νοητικών λειτουργιών μπορεί να προκαλέσει η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας ζάχαρης, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα, που έδειξε ότι μετά τη διατροφή με πολλή φρουκτόζη η ικανότητα μάθησης και η μνήμη των πειραματόζωων μειώθηκε.

Έτσι πέφτουν οι γυναίκες....


Μερικοί σημαντικοί κανόνες για όσους έχουν λογαριασμό στο Facebook


Επιστήμονες του πανεπιστημίου της Arizona, διεξήγαγαν μια μελέτη και κατέληξαν σε μερικούς κανόνες σωστής συμπεριφοράς όσον αφορά στο Facebook.

Γυναίκες στις κατάλληλες πόζες...




Καταπληκτικές εικόνες από Οριγκάμι



Tι δείχνουν τα νύχια μας για την υγεία;


Πολλά πράγματα για την υγεία μας μπορεί να μας πει η όψη των νυχιών...μας, σύμφωνα με έρευνες τα νύχια είναι αυτά που μας προειδοποιούν όταν κινδυνεύουμε από κάποια πάθηση. Πολλές φορές η κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα νύχια, αποτελεί ένδειξη ή και σύμπτωμα μιας παθολογικής κατάστασης.

iPad: ηλιακή θήκη φορτίζει τη μπαταρία για δέκα ημέρες


Μια νέα ηλιακή θήκη για το iPad που προσφέρει έξτρα προστασία και ενέργεια για τη μπαταρία ανέπτυξε η εταιρεία Wireless NRG.

Remi Gaillard - Καγκουρό


Vaudeville: το ρομπότ που ονειρευόμαστε να αποκτήσουμε(Βίντεο)


Ποιος λάτρεις της τεχνολογίας δεν ονειρεύεται να αποκτήσει ένα δικό του ρομπότ. Όχι από αυτά που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία και στην ουσία αποτελούν απλώς εξελιγμένες μηχανές παραγωγής. Ένα ρομπότ σαν αυτά που βλέπουμε στις ταινίες και τα παιχνίδια το οποίο να μπορεί να χειριστεί και να κατευθύνει.