24 Μαΐ 2012

Κορίτσια λάστιχο - Φωτογραφίες



Χάπι εξουδετερώνει την επίδραση του αλκοόλ – “Μεθύσι τέλος”


Ερευνητές του Πανεπιστημίου Γέηλ των Ηνωμένων Πολιτειών διενεργούν πειράματα σε ένα χάπι που υπόσχεται την εξουδετέρωση των επιπτώσεων της κατανάλωσης αλκοόλ στον ανθρώπινο οργανισμό.

Πήδηξε από την ταράτσα για "διασκέδαση" - Βίντεο

Αυτόν τον τρόπο βρήκε ο "τρελός" τσέχος Michal Navratil στο παρακάτω βίντεο για να νικήσει την βαρεμάρα του και να ανεβάσει λίγο την αδρεναλίνη.Πήρε φόρα και βούτηξε στη θάλασσα από την ταράτσα του ξενοδοχείου του.Πραγματικά απίστευτος....

Ξεπέρασε τα 100 δισ. δολάρια το Facebook


Δεδομένου ότι τα έσοδα και τα κέρδη του δεν δικαιολογούσαν τόση αισιοδοξία, πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν εκφράσει τη δυσπιστία τους για το αν η είσοδος του Facebook στο χρηματιστήριο θα ανέβαζε την κεφαλαιοποίηση του στα 100 δισεκατομμύρια δολάρια.

Δείχνεις νεότερος; Τότε, θα ζήσεις και περισσότερα χρόνια...


«Είμαι τόσο νέος, όσο φαίνομαι», ανακοινώνουν σε φίλους και γνωστούς πολλοί «καλοστεκούμενοι» 60άρηδες, που όμως μετά βίας δείχνουν 50 ετών! Οι προικισμένοι από την φύση άνθρωποι με τη νεανική όψη, πέρα από τα γερά και νεανικά γονίδιά τους, πλέον έχουν και έναν ακόμη λόγο για να χαίρονται. Ο λόγος, για τα αποτελέσματα έρευνας, σύμφωνα με την οποία, οι άνθρωποι, που έχουν νεανική όψη, συνήθως ζουν και περισσότερα χρόνια από τους υπόλοιπους!

Απίστευτες φωτογραφίες ανθρώπων με....ουρά



Το μεγαλύτερο νούφαρο του κόσμου



Έτσι πέφτουν τα μοντέλα.....στη πασαρέλα


Τι πρέπει να φάτε για να προστατευτείτε από τον ήλιο;


Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει το πολύτιμο αντηλιακό όταν είμαστε εκτεθειμένοι στον ήλιο. Παρ’ όλ’ αυτά υπάρχουν τροφές που μπορούν να μας προστατέψουν από τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων UV.

Τα ασανσέρ έχουν περισσότερα μικρόβια από τις δημόσιες τουαλέτες


Την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το ασανσέρ, μην ξεχάσετε να πλύνετε τα χέρια σας. Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι τα μπουτόν κλήσεως των ορόφων στα ασανσέρ περιέχουν 40 φορές περισσότερα μικρόβια από τις… δημόσιες τουαλέτες!