20 Ιουν 2012

Διάσημες πριν και μετά την σιλικόνη

Katherine Zeta Jones

Diane Kruger

Απίστευτο,ήπιε 3 μπύρες σε 37 δεύτερα χωρίς χέρια - Βίντεο


12 tips που θα σου φέρουν υγεία

Συστηματική άσκηση, καλύτερη διατροφή, λιγότερο άγχος, περισσότερος ύπνος… είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για να έχεις μια καλύτερη ζωή ποιοτική και μακροχρόνια. Τα 15 καλύτερα health tips είναι εδώ. Είναι εύκολα, ακολούθησέ τα. Αλλα βάλε πρόγραμμα!

Από το δώρο σου, φαίνεται ο χαρακτήρας σου

Ένα δώρο δεν είναι ποτέ κενό συναισθημάτων, όποια και αν είναι αυτά. Υπάρχει πάντα η αίσθηση ότι αυτό που προσφέρεις είναι ένα είδος επικοινωνίας ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Δες τι δώρα κάνεις ή σου κάνουν και βγάλε τα ανάλογα συμπεράσματα σύμφωνα με τους ψυχολόγους.

Πτώμα γάτας έγινε τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι (video)

Έναν ευφάνταστο όσο και ανατριχιαστικό τρόπο σκαρφίστηκε ένας Ολλανδός για να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη της γάτας του: να την μετατρέψει σε (αμφιλεγόμενο ομολογουμένως) έργο τέχνης.

Σημάδια γήρατος

Η συνήθης εικόνα της γήρανσης φαίνεται να είναι αυτή ενός ρυτιδιασμένου, κακόκεφου γέρου ανθρώπου που ξεχνάει εύκολα. Αλλά η επιστήμη σκιαγραφεί μια άλλη, πιο εμβριθή εικόνα του γέροντα. Οι γέροι τείνουν να είναι πιο ευτυχείς και σε πολλές περιπτώσεις παραμένουν αρκετά οξυδερκείς. Ας δούμε λοιπόν επτά σημεία τα οποία αλλάζουν καθώς γερνάμε.

Η κλειδαριά που άφησε άνεργους όλους τους κλέφτες


Βρέθηκαν δύο σκελετοί «βαμπίρ» στη Βουλγαρία

Αρχαιολόγοι στη Βουλγαρία ανακάλυψαν δύο σκελετούς του μεσαίωνα, στους οποίους είχαν καρφωθεί στο στήθος σιδερένια καρφιά, με σκοπό να σταματήσουν την μετατροπή των νεκρών σε βαμπίρ.

Αυτές τις σούπερ τροφές θέλει ο οργανισμός σας!

Ανακαλύψτε τις καλύτερες τροφές για το σώμα σας που θα σας χαρίσουν υγεία και που είναι απαραίτητες στον οργανισμό

Ποιες είναι οι καλύτερες τροφές για δυνατούς πνεύμονες, τι πρέπει να φάτε για να αυξήσετε την γονιμότητα σας, ποιες είναι οι σούπερ τροφές για τέλειο δέρμα; Μάθετε τις καλύτερες τροφές για το κάθε σύστημα του οργανισμού σας και θωρακίστε τον τρώγοντας!

Παράξενες και αστείες φωτογραφίες