28 Μαΐ 2012

Γλυπτά στην άμμο



Κότα εναντίον γάτας


Ο ύπνος με φως προσθέτει βάρος


Οι άνθρωποι που αφήνουν ανοιχτό το φως τη νύχτα, φαίνεται να αυξάνουν το βάρος τους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα….

Κατοικίδια και απόκριες



Audi: ηλεκτρικό ποδήλατο με μέγιστη ταχύτητα 80χλμ/ώρα (video)


Φαίνεται ότι οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες επενδύουν για τα καλά στα ηλεκτρικά ποδήλατα.
Μετά τη Daimler και το ηλεκτρικό ποδήλατο Smart, ήρθε η σειρά της Audi να παρουσιάσει το δικό της μοντέλο.

Κατάδικος σε LIVE μετάδοση-Βίντεο

Στη ζωντανή μετάδοση του δελτίου ειδήσεων έκανε την εμφάνιση του ένας κατάδικος με την χαρακτηριστική πορτοκαλί φόρμα,χωρίς να είναι καλεσμένος βέβαια.Απλά "έτυχε" να περνάει μπροστά από την κάμερα,"LIVE" σε όλες τις Η.Π.Α. την ώρα που τον έψαχνε η αστυνομία.

Τα πιο παράξενα τροχαία



Η ανθυγιεινή πλευρά... 5 υγιεινών τροφών


Είναι δυνατόν τα φρούτα, το ελαιόλαδο, το ψάρι και άλλες υγιεινές τροφές να κρύβουν μια πιο «σκοτεινή» πλευρά; Κι όμως! Αν παρ’ όλ’ αυτά είμαστε ενημερωμένοι, μπορούμε να προστατευτούμε από αυτή.

Το μωρό kung-fu


Απίστευτες φωτογραφίες χωρίς photoshop



25 Μαΐ 2012

Αστείες sport φωτογραφίες



Πες μου τον σκύλο σου να σου πω ποιός είσαι



Μωρό ξεκαρδίζεται στα γέλια σαν ενήλικος


Αυστραλία: Δάση μέσα σε γυαλί

Με στόχο να διαπιστώσουν πώς το περιβάλλον θα αντεπεξέλθει στις πιέσεις της κλιματικής αλλαγής Αυστραλοί επιστήμονες δημιουργούν σε ένα δάσος στο Ρίτσμοντ, στη Νότια Νέα Ουαλλία, μέσα σε κατασκευές από γυαλί, ακραίες ατμοσφαιρικές συνθήκες, αυξάνοντας τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα 40 φορές περισσότερο από σήμερα, τη συχνότητα και την ένταση των βροχοπτώσεων. Οι επιστήμονες θα εξετάσουν τις επιπτώσεις στα δέντρα, τα έντομα, τους μύκητες και τα βακτήρια του εδάφους.


ΠΗΓΗ: agronomist.gr

Θα πέσει;Δεν θα πέσει;


Φωτογραφίες με ανθρώπινα σώματα που μεταμορφώνοντε



Απίστευτα αστείοι υποψήφιοι για ταινία kung fu


Καλλιτεχνικές φωτογραφίες Double exposure



Ο καφές μας βοηθά να ζούμε περισσότερο

Ο πρωινός μας καφές μπορεί να αρχίσει να έχει καλύτερη γεύση αφού μια από τις μεγαλύτερες μελέτες για το θέμα έδειξε ότι οι άνθρωποι που πίνουν συχνά καφέ έχουν λιγότερες πιθανότητες να προσβληθούν από ορισμένες ασθένειες σε σύγκριση με ανθρώπους που πίνουν λίγο ή καθόλου καφέ. Επίσης, οι άνθρωποι αυτοί ζουν και περισσότερα χρόνια από τους υπόλοιπους.

Τι μας λένε τα σεξουαλικά όνειρα;

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το ποσοστό ανδρών και γυναικών που βλέπουν όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου, διαρκώς αυξάνεται. Ο καθηγητής Antonio Zadra από το πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ και η ομάδα του ερεύνησαν το φαινόμενο και προσπάθησαν να το ερμηνεύσουν επιστημονικά. Για να το πετύχουν, μελέτησαν τα όνειρα 3600 αντρών και γυναικών, όπως τα είχαν καταγράψει στα ημερολόγια τους.

24 Μαΐ 2012

Κορίτσια λάστιχο - Φωτογραφίες



Χάπι εξουδετερώνει την επίδραση του αλκοόλ – “Μεθύσι τέλος”


Ερευνητές του Πανεπιστημίου Γέηλ των Ηνωμένων Πολιτειών διενεργούν πειράματα σε ένα χάπι που υπόσχεται την εξουδετέρωση των επιπτώσεων της κατανάλωσης αλκοόλ στον ανθρώπινο οργανισμό.

Πήδηξε από την ταράτσα για "διασκέδαση" - Βίντεο

Αυτόν τον τρόπο βρήκε ο "τρελός" τσέχος Michal Navratil στο παρακάτω βίντεο για να νικήσει την βαρεμάρα του και να ανεβάσει λίγο την αδρεναλίνη.Πήρε φόρα και βούτηξε στη θάλασσα από την ταράτσα του ξενοδοχείου του.Πραγματικά απίστευτος....

Ξεπέρασε τα 100 δισ. δολάρια το Facebook


Δεδομένου ότι τα έσοδα και τα κέρδη του δεν δικαιολογούσαν τόση αισιοδοξία, πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν εκφράσει τη δυσπιστία τους για το αν η είσοδος του Facebook στο χρηματιστήριο θα ανέβαζε την κεφαλαιοποίηση του στα 100 δισεκατομμύρια δολάρια.

Δείχνεις νεότερος; Τότε, θα ζήσεις και περισσότερα χρόνια...


«Είμαι τόσο νέος, όσο φαίνομαι», ανακοινώνουν σε φίλους και γνωστούς πολλοί «καλοστεκούμενοι» 60άρηδες, που όμως μετά βίας δείχνουν 50 ετών! Οι προικισμένοι από την φύση άνθρωποι με τη νεανική όψη, πέρα από τα γερά και νεανικά γονίδιά τους, πλέον έχουν και έναν ακόμη λόγο για να χαίρονται. Ο λόγος, για τα αποτελέσματα έρευνας, σύμφωνα με την οποία, οι άνθρωποι, που έχουν νεανική όψη, συνήθως ζουν και περισσότερα χρόνια από τους υπόλοιπους!

Απίστευτες φωτογραφίες ανθρώπων με....ουρά



Το μεγαλύτερο νούφαρο του κόσμου



Έτσι πέφτουν τα μοντέλα.....στη πασαρέλα


Τι πρέπει να φάτε για να προστατευτείτε από τον ήλιο;


Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει το πολύτιμο αντηλιακό όταν είμαστε εκτεθειμένοι στον ήλιο. Παρ’ όλ’ αυτά υπάρχουν τροφές που μπορούν να μας προστατέψουν από τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων UV.

Τα ασανσέρ έχουν περισσότερα μικρόβια από τις δημόσιες τουαλέτες


Την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το ασανσέρ, μην ξεχάσετε να πλύνετε τα χέρια σας. Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι τα μπουτόν κλήσεως των ορόφων στα ασανσέρ περιέχουν 40 φορές περισσότερα μικρόβια από τις… δημόσιες τουαλέτες!

23 Μαΐ 2012

Η χώρα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό στο Facebook θα γίνει η Ινδία


Μόλις πρόσφατα η Βραζιλία την ξεπέρασε και κατέλαβε τη δεύτερη θέση ως προς τον αριθμό χρηστών στο Facebook. Παρόλα αυτά μέχρι το 2015 η μεγαλύτερη δημοκρατία στον κόσμο θα κατέχει τα πρωτεία σε ό,τι αφορά τους χρήστες της δημοφιλέστερης υπηρεσίας social networking στον κόσμο.

Κεραμίδια που τρώνε το νέφος λύση για την ατμοσφαιρική ρύπανση


Μπορεί η στέγη του σπιτιού σας να σας βοηθήσει να αναπνέετε ευκολότερα μειώνοντας τους βλαβερούς ρυπαντές του αέρα στις πόλεις;

Της έκανε πρόταση γάμου με ένα δαχτυλίδι από μετεωρίτη!


Ένας άνδρας πήγε – σχεδόν κυριολεκτικά – μέχρι τα αστέρια και γύρισε για να κάνει πρόταση γάμου στη γυναίκα της ζωής του. Συγκεκριμένα, δημιούργησε ένα δαχτυλίδι από μετεωρίτη τύπου Gibeon και πρόσφατα δημοσίευσε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες από το έργο του.

Εγκρίθηκε προληπτική θεραπεία για τον ιό του Aids


Το πράσινο φως για την κυκλοφορία του σκευάσματος Truvada, το οποίο δρα προληπτικά κατά της προσβολής από τον ιό HIV, έλαβε η παρασκευάστρια εταιρία του, αποσπώντας μεγάλη πλειοψηφία από επιτροπή 22 ανεξάρτητων ειδικών στις ΗΠΑ.

Τα πιο παράξενα και ασυνήθιστα γλυπτά

Ποιός ξέρει τι ήθελε να πει ο καλλιτέχνης;


Η φάρσα με το σαμπουάν


Ένα περίεργο φαινόμενο: Φυτρώνουν καλώδια στο σώμα της (video)





Πώς αλλάζουν σελίδα στην εφημεριδα οι τεμπέληδες;


Πέθανε διαγωνιζόμενος σε talent show της Ουκρανίας


Μάγος για κλάμματα

Όταν ένας "μάγος" ειναι για κλάμματα και το μόνο που καταφέρνει να εξαφανίσει είναι η ίδια η "μαγεία" τότε συμβαίνει ότι και στο παρακάτω βίντεο

19 Μαΐ 2012

Απίστευτο στριπτίζ που προκαλεί αηδία


7 διατροφικά λάθη που ανεβάζουν το δείκτη της ζυγαριάς


Αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, αλλά η ζυγαριά δεν λέει να υπακούσει, τότε είναι πολύ πιθανό να κάνετε συχνά κάποια διατροφικά λάθη που σας κοστίζουν σε βάρος.

Το πιο γενναίο 3χρονο στο κόσμο (Βίντεο)

Δείτε στο βίντεο πως αντιμετώπισε αυτό το 3χρονο κοριτσάκι (Sofia Walker)  την επίθεση του Malik ενός τεράστιου και εξαγριωμένου λιονταριού

Το συχνό σεξ διευρύνει τον εγκέφαλο


Έρευνα απέδειξε ότι όσο πιο συχνά έχουμε σεξουαλική επαφή, τόσο διευρύνεται ο εγκέφαλος και πολλαπλασιάζονται οι συνάψεις του. Έτσι λειτουργεί καλύτερα και μάλλον γρηγορότερα.

Το παθητικό κτήριο «Χλωροφύλλη» εκμεταλλεύεται ενέργεια από τη φύση


 Θα κατοικούσατε ποτέ στο κτήριο της φωτογραφίας; 

«Αναστήθηκε» 12 μέρες μετά το θάνατό της


Μια 67χρονη γυναίκα στη Νιγηρία ξεγλίστρησε από το θάνατο και μετά από 12 ημέρες που θεωρείτο νεκρή επανήλθε στη ζωή.

Δαβίδ εναντίον Γολιάθ

Ferrigno "εναντίον" Baccianini στον διαγωνισμό του Mr. Olympia το 1993

Να δοκιμάσεις το φούγκου και να μην πεθάνεις...