20 Ιουν 2012

Διάσημες πριν και μετά την σιλικόνη

Katherine Zeta Jones

Diane Kruger

Απίστευτο,ήπιε 3 μπύρες σε 37 δεύτερα χωρίς χέρια - Βίντεο


12 tips που θα σου φέρουν υγεία

Συστηματική άσκηση, καλύτερη διατροφή, λιγότερο άγχος, περισσότερος ύπνος… είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για να έχεις μια καλύτερη ζωή ποιοτική και μακροχρόνια. Τα 15 καλύτερα health tips είναι εδώ. Είναι εύκολα, ακολούθησέ τα. Αλλα βάλε πρόγραμμα!

Από το δώρο σου, φαίνεται ο χαρακτήρας σου

Ένα δώρο δεν είναι ποτέ κενό συναισθημάτων, όποια και αν είναι αυτά. Υπάρχει πάντα η αίσθηση ότι αυτό που προσφέρεις είναι ένα είδος επικοινωνίας ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Δες τι δώρα κάνεις ή σου κάνουν και βγάλε τα ανάλογα συμπεράσματα σύμφωνα με τους ψυχολόγους.

Πτώμα γάτας έγινε τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι (video)

Έναν ευφάνταστο όσο και ανατριχιαστικό τρόπο σκαρφίστηκε ένας Ολλανδός για να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη της γάτας του: να την μετατρέψει σε (αμφιλεγόμενο ομολογουμένως) έργο τέχνης.

Σημάδια γήρατος

Η συνήθης εικόνα της γήρανσης φαίνεται να είναι αυτή ενός ρυτιδιασμένου, κακόκεφου γέρου ανθρώπου που ξεχνάει εύκολα. Αλλά η επιστήμη σκιαγραφεί μια άλλη, πιο εμβριθή εικόνα του γέροντα. Οι γέροι τείνουν να είναι πιο ευτυχείς και σε πολλές περιπτώσεις παραμένουν αρκετά οξυδερκείς. Ας δούμε λοιπόν επτά σημεία τα οποία αλλάζουν καθώς γερνάμε.

Η κλειδαριά που άφησε άνεργους όλους τους κλέφτες


Βρέθηκαν δύο σκελετοί «βαμπίρ» στη Βουλγαρία

Αρχαιολόγοι στη Βουλγαρία ανακάλυψαν δύο σκελετούς του μεσαίωνα, στους οποίους είχαν καρφωθεί στο στήθος σιδερένια καρφιά, με σκοπό να σταματήσουν την μετατροπή των νεκρών σε βαμπίρ.

Αυτές τις σούπερ τροφές θέλει ο οργανισμός σας!

Ανακαλύψτε τις καλύτερες τροφές για το σώμα σας που θα σας χαρίσουν υγεία και που είναι απαραίτητες στον οργανισμό

Ποιες είναι οι καλύτερες τροφές για δυνατούς πνεύμονες, τι πρέπει να φάτε για να αυξήσετε την γονιμότητα σας, ποιες είναι οι σούπερ τροφές για τέλειο δέρμα; Μάθετε τις καλύτερες τροφές για το κάθε σύστημα του οργανισμού σας και θωρακίστε τον τρώγοντας!

Παράξενες και αστείες φωτογραφίες



19 Ιουν 2012

Ποιος είναι ο δημοφιλής τραγουδιστής;

Μεσουράνησε στις λαϊκές πίστες κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90 και του '00 με τον κόσμο να παραληρεί στο άκουσμά του και τους κριτικούς να μιλούν για μια νέα γνήσια λαϊκή φωνή.

Ήρωας σκύλος ρισκάρει για να σώσει άλλο σκύλο από βέβαιο θάνατο


Ο έρωτας μας κάνει τυφλούς

Συνηθίζουμε να λέμε ότι οι άνδρες προέρχονται από τον πλανήτη Αρη ενώ οι γυναίκες από την Αφροδίτη, προκειμένου να δείξουμε το πόσο διαφορετικά σκέφτονται και αντιδρούν τα δύο φύλα. Ωστόσο σύμφωνα με μια νέα μελέτη βρετανών ερευνητών που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «ΡLoS Οne» αυτή η κρατούσα άποψη αποτελεί μύθο, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την αντίδραση ανδρών και γυναικών στον έρωτα.

Πως πίνουν νερό τα έντομα; Απίστευτες φωτογραφίες



Να προσέχετε το κέρατο



Επιστήμονες στέλνουν «αντηλιακό» στη στρατόσφαιρα

Η διάχυση στη στρατόσφαιρα ενός «αντηλιακού» θα μπορούσε να αντισταθμίσει τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με επιστήμονες που συμμετέχουν σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα γεωμηχανικής.

Οι δέκα προορισμοί που καταστρέφονται από τους τουρίστες

Από την ουρά των ανθρώπων που περιμένουν να σκαρφαλώσουν στο όρος Έβερεστ μέχρι τους τουρίστες που κάνουν καταδύσεις στα νησιά Γκαλαπάγκος, μερικές από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του κόσμου απειλούνται από τα αυξανόμενα επίπεδα τουρισμού.

Η ευχάριστη πλευρά της υπερθέρμανσης του πλανήτη


Συμβαίνουν και ατυχήματα....



Και οι τέσσερις επέζησαν...

Παίζοντας με το θάνατο. Τέσσερις απίστευτες ιστορίες

16 Ιουν 2012

Αυτό δεν πρέπει να λείπει από κανένα μπάρ....Το όνειρο κάθε άντρα


Σκίουρος δοκιμάζει λεμόνι - Βίντεο


Τα πιο παράξενα πλάσματα της θάλασσας


Η Google απαντά σε αγωγή εναντίον της με συνταγή για ριζότο

Κακά τα ψέμματα. Όταν μια εταιρεία πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της θα χρησιμοποιήσει κάθε πρόσφορο μέσο. Ακόμη και αν αυτό δεν είναι κάποιος νόμος αλλά μια συνταγή μαγειρικής.

Αετός εναντίον αγριοκάτσικου - Σοκαριστικό βίντεο


«Στον δρόμο» για τον ISS το πρώτο ιδιωτικό διαστημόπλοιο

Στον δρόμο προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) βρίσκεται η κάψουλα SpaceX Dragon, που εκτοξεύθηκε σήμερα από τη διαστημική βάση στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μια παραδεισένια πόλη χωρίς… αυτοκίνητα!

Είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου,
καλά κρυμμένο μέσα στα καταπράσινα λιβάδια της ολλανδικής επαρχίας, ένα «διαμάντι» της φύσης που έχει καταφέρει να μένει μέχρι σήμερα μακριά από την πολυκοσμία και τη φασαρία των μεγαλουπόλεων.

Οι ΗΠΑ κατηγορούνται για άσκοπη παρακολούθηση στο διαδίκτυο

Οι ΗΠΑ συνηθίζουν να παρακολουθούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να αποφευχθούν οι τρομοκρατικές ενέργειες και κάθε είδους απειλές. Ωστόσο η λίστα με κάποιες λέξεις- κλειδιά που προκαλούν την παρακολούθηση των συνδεδεμένων, περιέχει λέξεις που καμία σχέση δεν έχουν με την αποστολή του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας και προστατεύονται από διατάξεις του Συντάγματος για την Ελευθερία του λόγου. 

Κολλητικό το χασμουρητό σε ηλικίες 5 ετών και πάνω

Τα μωρά και τα μικρά παιδιά μέχρι πέντε ετών έχουν “ανοσία” στο χασμουρητό των άλλων και δεν το μιμούνται ενστικτωδώς όπως οι πιο μεγάλοι, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Σπάνιες φωτογραφίες του Bruce Lee



13 Ιουν 2012

Γυμναστική με βιντεοκονσόλες: πόσο αποτελεσματική είναι;

Ένα σώμα σε κίνηση, παραμένει σε κίνηση, με όλα τα οφέλη που αυτή σημαίνει. Είναι όμως άραγε αποτελεσματική η γυμναστική μέσω βιντεοκονσόλας;

Σκίουρος τα βάζει με φίδι - Απίστευτο βίντεο


Παράξενες φωτογραφίες απο γάμους



Σπάνιες φωτογραφίες του Τιτανικού



25 προορισμοί σε όλο τον κοσμο που αξίζει να επισκεφτείς

Canadian Rockies(Καναδικά βραχώδη Όρη)

Cape Town(Κέιπ Τάουν)

7 Ιουν 2012

Ελάφι εναντίον κυνηγού - Βίντεο

Αυτό σίγουρα δεν το περίμενε ο κυνηγός...έπεσε σε ελάφι Τσακ Νόρις,δείτε το βίντεο

Μεταλλαγμένα μήλα που δεν «καφετίζουν» στην αγορά το 2014


Μήλα που δεν «καφετίζουν» ποτέ φιλοδοξεί να λανσάρει στην αγορά μέχρι το 2014 η καναδική εταιρεία βιοτεχνολογίας Okanagan Specialty Fruits.

Ποιες ειναι οι μοντέρνες παθήσεις και πόσο μας απειλουν;

Στις μέρες μας οι περισσότεροι δουλεύουμε πολλές ώρες πάνω από τον υπολογιστή, πολλοί ακολουθούμε διατροφικές επιταγές που είναι της μόδας και χρησιμοποιούμε τα mp3 players για να ακούσουμε την αγαπημένη μας μουσική. Τι επιπτώσεις όμως έχουν όλα αυτά στην υγεία μας; Ποιες παθήσεις μπορεί να μας προκαλέσουν και πώς θα τις αντιμετωπίσουμε; Οι απαντήσεις ακολουθούν

10 πραγματικά παράξενα δέντρα



Απίστευτα αστεία φάρσα με τα φώτα ενός κτιρίου


Τα κεράσια μειώνουν την κόπωση των μαθητών


Mία τροφή που μπορεί να βοηθήσει σε περιόδους πνευματικής κόπωσης είναι τα κεράσια. Είναι σε αφθονία αυτήν την περίοδο και μειώνουν αισθητά την πνευματική κόπωση. Τα κεράσια είναι νόστιμα και πολύ θρεπτικά.

Υπάρχουν εφαρμογές στο Facebook για να βλέπεις ποιος είδε το προφίλ σου;


Είναι πολύ συχνό φαινόμενο διάφοροι επιτήδειοι να προσπαθούν να διασπείρουν κακόβουλες εφαρμογές και άλλο επικίνδυνο λογισμικό εξαπατώντας τους χρήστες του Facebook.

Turbo...μεταβολισμός με τις σωστές ομάδες τροφών

Αυξάνοντας λίγο τη φυσική σας δραστηριότητα και προσθέτοντας τις κατάλληλες τροφές στη διατροφή σας, ο μεταβολισμός σας θα πάρει… μπρος και οι θερμίδες που καταναλώνετε θα «καίγονται» σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Ποιες τροφές, όμως, θα κάνουν το θαύμα;

50 φωτογραφίες 3D μοντέλων



Αληθινές ή ψευτικές;Δύσκολο να ξεχωρίσεις

Πώς καταστρέφει τα πάντα ένας άνδρας....; - Βίντεο